Hallitus esittäytyy

Olen Kati ja toimin Tutkimushoitajat ry:n hallituksen puheenjohtajana.
Asun Vantaalla poikani ja kissani kanssa

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, suorittanut myös kehittämisen ja johtamisen YAMK opinnot. Tutkimushoitajat ry:n hallituksessa olen ollut mukana vuodesta 2016.

Tällä hetkellä työskentelen HUS-yhtymän tutkimusjohdossa erikoissuunnittelijana.

Tutkimusten parissa työskentelyssä pidän erityisesti sen merkityksellisyydestä; "Tämän päivän tutkimus on huomisen hyvää hoitoa".


 

Olen Riikka ja toimin Tutkimushoitajat ry:n hallituksessa sihteerinä.

Asun Turussa perheeni kanssa. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja YAMK ja työuraa takana parikymmentä vuotta. Erityisen rakas ala on neurologia  Tällä hetkellä työskentelen Auria Biopankissa tutkimushoitajana.

Tutkimushoitajan työpäivien vaihtelevuus on mahtavaa! Haluan laajentaa osaamistani ja opiskelen parhaillaan avoimessa yliopistossa kansanterveysteidettä.


 

Olen Katri ja toimin ensimmäistä kautta tutkimushoitajat ry:n hallituksen jäsenenä. Asun perheeni kanssa Tampereella.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja YAMK ja olen suorittanut myös tutkimushoitajan opinnot Turun ammattikorkeakoulussa. Työskentelen tällä hetkellä tutkimushoitajana TAYS sydänsairaalassa.

Pidän tutkimustyössä sen vaikutuksesta potilashoitoon, tutkimuksen avulla potilaat saavat tulevaisuudessa entistä parempaa ja tehokkaampaa hoitoa.


 

Olen Susanna  ja toimin ensimmäistä kauttani Tutkimushoitajat Ry:n hallituksen jäsenenä. Asun osan perheestäni kanssa Helsingissä. Perheeseemme kuuluu myös kaksi karvaista jäsentä, kissä ja koira. Vapaa-ajallani tykkään touhuilla kaikenlaista lenkkeilystä museoissa käynteihin.

Sairaanhoitajana olin pitkään kiinnostunut tutkimushoitajan työstä ja tämän takia suoritin tutkimushoitaopinnot Turun ammattikorkeakoulussa vuonna 2020.

Reilun vuoden ajan olen työskennellyt tutkimushoitajana Meilahden sairaalan Vatsakeskuksessa. Olen mukana monessa eri tutkimuksessa yhdessä kollegani kanssa. Tykkään työstäni sen monipuolisuuden, vaihtelevuuden ja merkityksellisyyden takia.