Hallitus esittäytyy

 

Juttusarja on alkanut 9/2021 ja päivitämme tälle sivulle sekä yhdistyksen someen hallituksen jäsenten esittäytymisiä juttusarjan edetessä 

Olen Kati ja toimin Tutkimushoitajat ry:n hallituksen puheenjohtajana.
Asun Vantaalla poikani ja kissani kanssa

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, suorittanut myös kehittämisen ja johtamisen YAMK opinnot. Tutkimushoitajat ry:n hallituksessa olen ollut mukana vuodesta 2016.

Tällä hetkellä työskentelen Hyks-instituuttissa tutkimuspalvelukoordinaattorina ja työtehtäviini sisältyy muun muassa sopimus- ja budjettineuvottelut sekä tutkimusten talouden seuranta.

Tutkimusten parissa työskentelyssä pidän erityisesti sen merkityksellisyydestä; "Tämän päivän tutkimus on huomisen hyvää hoitoa".


 

Olen Riikka ja toimin Tutkimushoitajat ry:n hallituksessa sihteerinä.

Asun Turussa perheeni kanssa. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja YAMK ja työuraa takana parikymmentä vuotta. Erityisen rakas ala on neurologia  Tällä hetkellä työskentelen Auria Biopankissa tutkimushoitajana.

Tutkimushoitajan työpäivien vaihtelevuus on mahtavaa! Haluan laajentaa osaamistani ja opiskelen parhaillaan avoimessa yliopistossa kansanterveysteidettä.


 

Olen Katri ja toimin ensimmäistä kautta tutkimushoitajat ry:n hallituksen jäsenenä. Asun perheeni kanssa Tampereella.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja YAMK ja olen suorittanut myös tutkimushoitajan opinnot Turun ammattikorkeakoulussa. Työskentelen tällä hetkellä tutkimushoitajana TAYS sydänsairaalassa.

Pidän tutkimustyössä sen vaikutuksesta potilashoitoon, tutkimuksen avulla potilaat saavat tulevaisuudessa entistä parempaa ja tehokkaampaa hoitoa.


 

Olen Kati, 34- vuotias karvalasten äiti, terveystieteiden maisteriopiskelija, motoristi ja iltalenkkeilijä Jyväskylästä.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja erikoistununut tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan (OMT). Fysioterapeutiksi valmistuin 2011 ja työskentelen osan viikosta ammatinharjoittajana Jyväskylän Mehiläisessä. Tutkimushoitajat ry:n hallituksessa ja toiminnassa olen mukana ensimmäistä vuotta.

Työskentelen osa-aikaisesti Keski-Suomen sairaanhoitopiirillä tutkimushoitajana. Työtehtävinä tällä hetkellä tutkimuslupien ja -prosessien valmistelu ja koordinointi, käsikirurgisten tutkittavien rekrytointi sekä tutkimuskäyntien järjestely ja toteuttaminen. Osa työajasta kuluu myös systemaattisten katsausten parissa.

Kiinnostus tutkimustyöhön lähti fysioterapeutin käytännön työn haasteista ja kamppailusta näyttöön perustuvan toiminnan parissa. Tiedonjano on matkalla muuttanut muotoaan ja tällä hetkellä tutkimustyöhön vetää eniten uuden oppiminen ja projektiluontoinen työ inspiroivassa seurassa. Pitkän aikavälin tavoitteena on helpottaa fysioterapeuttikollegoiden kamppailua tutkimusnäytön kanssa - tavalla tai toisella.


 

Olen Kaarina ja mukana Tutkimushoitajat ry:n hallituksessa jo kahdeksatta vuotta.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja. Lisäksi olen suorittanut tutkimushoitajan opinnot Turun AMK:ssa vuonna 2015. Tällä hetkellä työskentelen tutkimuskoordinaattorina Tampereen biopankissa.

Asun perheeni kanssa Lempäälässä. Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa ja valokuvausta.

Parasta tutkimustoiminnassa on, kun saa olla mukana suunnittelemassa uusia näytekeräyksiä ja tutkimuksia, joiden avulla kehitetään parempaa diagnostiikkaa ja terveyttä edistävää toimintaa.


 

Olen Susanna  ja toimin ensimmäistä kauttani Tutkimushoitajat Ry:n hallituksen jäsenenä. Asun osan perheestäni kanssa Helsingissä. Perheeseemme kuuluu myös kaksi karvaista jäsentä, kissä ja koira. Vapaa-ajallani tykkään touhuilla kaikenlaista lenkkeilystä museoissa käynteihin.

Sairaanhoitajana olin pitkään kiinnostunut tutkimushoitajan työstä ja tämän takia suoritin tutkimushoitaopinnot Turun ammattikorkeakoulussa vuonna 2020.

Reilun vuoden ajan olen työskennellyt tutkimushoitajana Meilahden sairaalan Vatsakeskuksessa. Olen mukana monessa eri tutkimuksessa yhdessä kollegani kanssa. Tykkään työstäni sen monipuolisuuden, vaihtelevuuden ja merkityksellisyyden takia.

 


 

Olen Merja ja olen mukana Tutkimushoitajat ry:n hallituksessa ensimmäistä kautta.

Asun mieheni kanssa Kangasalla. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Olen suorittanut tutkimushoitajan opinnot Turun AMK:ssa vuonna 2019.

Työskentelen tällä hetkellä tutkimushoitajana TAYS suu- ja korvasairauksien sekä foniatrian alueella.

Pidän työssäni tutkimushoitajan työnkuvan monipuolisuudesta ja itsenäisestä työskentelystä sekä mahdollisuudesta olla mukana kehittämässä tulevaisuuden hoitoa.
 


 

Olen Jenni  ja olen ollut mukana Tutkimushoitajat ry:n hallituksessa vuodesta 2014.

Työskentelen kliinisten tutkimusten monitorina Bayerilla ja olen koulutukseltani sairaanhoitaja AMK. Tein tutkimushoitajan töitä syöpäsairaanhoitaja työn ohessa useamman vuoden ennen monitorin työtä, jota olen nyt tehnyt neljä vuotta. Minua motivoi erityisesti työskentely kliinisten syöpätutkimusten parissa.

Tutkimushoitajat Ry:n hallituksessa mukana olo on hyvin inspiroivaa ja innostavaa, minulle on tärkeää olla mukana edistämässä tutkimushoitajan roolin näkyvyyttä ja tärkeyttä kliinisissä tutkimuksissa Suomessa. Nykyisessä roolissa tutkimushoitajan työn merkitys on korostunut entisestään. Hallitustoiminnan ansiosta minulle laajempi ymmärrys mitä ”tutkimuskentällä” Suomessa tapahtuu ja Tutkimushoitajat ry-tausta on ollut arvokas apu myös verkostoitumisessa. Lisäksi nautin suunnattomasti keskusteluista mitä hallituksen kokouksissa pääsee käymään läpi muiden alasta innostuneiden huippuammattilaisten kanssa.

Asun Espoossa perheeni kanssa ja vapaa-ajalla käymme Lapissa hiihtämässä, laskettelemassa ja vaeltamassa. Leipominen ja kokkailu hyvistä aineksista on myös mukavaa.