Hallitus esittäytyy

 

Juttusarja on alkanut 9/2021 ja päivitämme tälle sivulle sekä yhdistyksen someen hallituksen jäsenten esittäytymisiä juttusarjan edetessä 

Olen Kati ja toimin Tutkimushoitajat ry:n hallituksen puheenjohtajana.
Asun Vantaalla poikani ja kissani kanssa

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, suorittanut myös kehittämisen ja johtamisen YAMK opinnot. Tutkimushoitajat ry:n hallituksessa olen ollut mukana vuodesta 2016.

Tällä hetkellä työskentelen Hyks-instituuttissa tutkimuspalvelukoordinaattorina ja työtehtäviini sisältyy muun muassa sopimus- ja budjettineuvottelut sekä tutkimusten talouden seuranta.

Tutkimusten parissa työskentelyssä pidän erityisesti sen merkityksellisyydestä; "Tämän päivän tutkimus on huomisen hyvää hoitoa".


 

Olen Pirjo ja toimin Tutkimushoitajat ry:n hallituksen varapuheenjohtajana. 
Asun Tampereella ja perheeseeni kuuluvat puoliso ja 3 jo aikuista lastamme. Perheen eläinedustuksesta vastaavat tällä hetkellä rescuekoiramme Sylvi ja Jonne.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja suorittanut mm. Aducaten järjestämän tutkimuskoordinaattorin pätevöitymiskoulutuksen. Tällä hetkellä opiskelen Tampereen yliopistossa kansanterveystiedettä ja viestintää. Tutkimushoitajat ry:n hallituksessa olen ollut mukana jo varsin pitkään ja aiemmin mm. kaksi kautta puheenjohtajana.


Työskentelen akateemisessa tutkimusryhmässä projektipäällikkönä. Ryhmämme toimintaan voi tutustua mm. nettisivuillamme www.ficebo.com Työni tutkimusryhmässä on alkanut jo 2007, ohessa olen toiminut aiemmin myös mm. Tampereen kaupungin tutkimuslupakoordinaattorina. 

Tutkimustyössä itseäni erityisesti kiinnostaa paitsi käytännön prosessien rakentaminen myös tutkimuksen metodologia ja erityisesti se, miten nämä kaksi kohtaavat tutkimuksen moniammatillisessa arjessa. 


 

Olen Riikka ja toimin Tutkimushoitajat ry:n hallituksessa sihteerinä.

Asun Turussa perheeni kanssa. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja YAMK ja työuraa takana parikymmentä vuotta. Erityisen rakas ala on neurologia  Tällä hetkellä työskentelen Auria Biopankissa tutkimushoitajana.

Tutkimushoitajan työpäivien vaihtelevuus on mahtavaa! Haluan laajentaa osaamistani ja opiskelen parhaillaan avoimessa yliopistossa kansanterveysteidettä.