Jäsenkirje 1/2018. Kevään koulutuspäivien ohjelma on julkistettu ja ilmoittautuminen on avoinna!

7.1.2018

Tammikuun terveiset Tutkimushoitajat ry:ltä!

Kevään koulutuspäiviemme ohjelma on julkistettu ja ilmoittautuminen avattu, käy katsomassa lisää nettisivuiltamme

https://www.tutkimushoitajat.fi/tutkimushoitajapaivat/

Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivulta linkki-painikkeen takaa löytyvällä sähköisellä lomakkeella ja huomioithan, että sähköpostiisi saapuva ilmoittautumisen vahvistus varmistaa ilmoittautumisesi kirjautumisen järjestelmäämme.
Ilmoittautuminen on sitova johtuen kokonaisuuteen kuuluvasta teatteriesityksestä. Hintaan sisältyvät myös ohjelmassa mainitut ruokailut.
Koulutuspäivien yhteydessä pidettävän yhdistyksen vuosikokouksen kutsu liitteineen jaetaan yhdistyksen jäsenille aiempaan tapaan lähempänä kokouksen ajankohtaa.

Tule mukaan ja nähdään tänä vuonna Tampereella!


Viimeisimmässä vuosikokouksessa hyväksytty yhdistyksen sääntöjen muutos on hyväksytty PRH:ssa ja uudet säännöt löytyvät nettisivuiltamme. Uudistuksena on mm. jäsenen pyyntöön perustuva vapautus vuosittaisesta yhdistyksen jäsenmaksusta esim. päätoimisen opiskelun tai äitiysloman/ vanhempainvapaan vuoksi.


Käy vilkaisemassa myös koulutus-sivuamme; sieltä löytyvät mm. loppuvuodesta 2017 järjestettyjen Tietoarkiston ja Avoin tiede ja tutkimus -hankkeen tietosuojaa koskevien seminaarien vapaasti katsottavissa olevat tallenteet.

Myös linkki Turku AMK:n järjestämään tutkimushoitajien pätevöitymiskoulutukseen ilmoittautumisineen löytyy sivuiltamme. Koulutuksen on tarkoitus käynnistyä syyskuussa ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.8.2018.


Terveisin,
Tutkimushoitajat ry